El PP català s’obsessiona a fer veure que creix

El Partit Popular de Catalunya (PPC) ha perdut militants, càrrecs institucionals, presència mediàtica i pes polític en aquests darrers anys. Aquesta situació és innegable i ha estat motiu de retret constant per part de la cúpula espanyola del PP, que va confiar en Alejandro Fernández per presidir el partit a Catalunya i esperava obtenir un resultat ben diferent.

És per això que des del PPC, i per ordre del mateix Fernández, estan obsessionats a fer veure que el partit torna a créixer, i per això organitzen tota mena de trobades amb militats i asseguren que molts d’aquests són nous, i també envien Lorena Roldán –antiga líder de Cs– a repetir per tot arreu que està immersa en una estratègia de captació i reunificació del centredreta i planificant llistes municipals encara que sigui en poblacions on el partit no hi té militants.

Alejandro Fernández, viu a Tarragona tot i treballar al Parlament i com a líder del partit amb despatx a Barcelona. Ell mateix, de fet, ho explica sempre que pot. Tot i això, cada cop que ha de fer un acte del PPC, i especialment si és en cap de setmana, escull espais a prop de casa per a celebrar-los; com la trobada amb militants de la setmana passada a Tarragona. Al PPC hi ha qui creu que para poc per Barcelona.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides