El PP català s’obsessiona a fer veure que creix

El Partit Popular de Catalunya (PPC) ha perdut militants, càrrecs institucionals, presència mediàtica i pes polític en aquests darrers anys. Aquesta situació és innegable i ha estat motiu de retret constant per part de la cúpula espanyola del PP, que va confiar en Alejandro Fernández per presidir el partit a Catalunya i esperava obtenir un resultat ben diferent.

És per això que des del PPC, i per ordre del mateix Fernández, estan obsessionats a fer veure que el partit torna a créixer, i per això organitzen tota mena de trobades amb militats i asseguren que molts d’aquests són nous, i també envien Lorena Roldán –antiga líder de Cs– a repetir per tot arreu que està immersa en una estratègia de captació i reunificació del centredreta i planificant llistes municipals encara que sigui en poblacions on el partit no hi té militants.

Alejandro Fernández, viu a Tarragona tot i treballar al Parlament i com a líder del partit amb despatx a Barcelona. Ell mateix, de fet, ho explica sempre que pot. Tot i això, cada cop que ha de fer un acte del PPC, i especialment si és en cap de setmana, escull espais a prop de casa per a celebrar-los; com la trobada amb militants de la setmana passada a Tarragona. Al PPC hi ha qui creu que para poc per Barcelona.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides