El PSC demana a Aragonès no dependre de la CUP pels pressupostos

Els socialistes insten el govern a decidir entre "els radicals" i el partit de la "centralitat política"

El portaveu del grup socialista al Parlament, Raúl Moreno

El PSC ha tornat a oferir-se al govern de Pere Aragonès per aprovar els pressupostos, postulant-se com l’alternativa a la CUP. En una roda de premsa aquest dilluns, el portaveu del grup parlamentari dels socialistes, Raúl Moreno, ha insistit que el PSC ofereix els seus vots “a canvi de res” perquè Catalunya “necessita pressupostos”, i ha demanat al cap de l’executiu que decideixi entre el “radicalisme” de la CUP i la “centralitat” dels socialistes.

“Aragonès té dos camins: aprovar els pressupostos amb els radicals, o amb el partit que representa la centralitat política” ha comentat Moreno, que ha afegit que “Catalunya no es mereix estar en mans d’un partit radical, mereix estabilitat”. De moment, però, el govern català segueix mirant cap a la CUP i no ha mantingut converses amb el PSC.

Tot i la “disposició” dels socialistes per pactar els comptes amb l’executiu d’Aragonès, el partit no avançarà si presenta o no una esmena a la totalitat als pressupostos fins que els vegin. Segons ha explicat Moreno, “els diputats estudiarem els números i després decidirem”, i ho faran independentment del que anunciï la CUP aquest cap de setmana, quan la militància decideixi si esmenen o no els comptes del Govern català.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari