Aragonès exigeix garanties d’execució per aprovar els pressupostos

El president de la Generalitat demana als comuns que aprofitin la seva presència a Govern central per fer-ho possible

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Parlament

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha exigit al Govern central garanties de compliment en l’execució dels pressupostos generals pel que fa a Catalunya, i ha advertit que sense aquestes garanties és complicat que ERC doni suport als comptes del Govern de Pedro Sánchez.

“El que diguin els pressupostos no és creïble si no va acompanyat d’una garantia d’execució”, ha comentat Aragonès en la sessió de control al Parlament, en la qual també ha instat els comuns a fer possible aquesta garantia aprofitant la seva presència en el Consell de Ministres: “Si vostès estableixen una garantia d’execució, serà una passa endavant”.

El cap de l’executiu català ha remarcat que el Govern central manté “uns nivells extraordinàriament baixos aquest any” pel que fa al compliment de la despesa pressupostària, i ha assegurat que això succeeix “perquè qui licita i controla les obres és el Govern espanyol i els seus ens estatals”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.