Albiol es presentarà a les eleccions del 2023 si prospera la moció

L'alcalde de Badalona insisteix que no ha comès cap irregularitat i que no dimitirà

Xavier García Albiol
Xavier García Albiol

L’encara alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat que si el fan fora del càrrec amb la moció de censura, tornarà a presentar-se a les eleccions municipals del 2023. En declaracions als mitjans, Albiol ha insistit que no ha comès cap il·legalitat i que, per tant, no dimitirà.

“Un ha de dimitir quan comet una irregularitat. En el meu cas, el que va passar fa 16 anys, fa 16 anys era legal i avui continua sent legal. Ens veiem a les eleccions municipals del 2023”, ha afirmat amb contundència.

Malgrat el que assegura Albiol, si no canvia res, la moció de censura contra l’encara alcalde de Badalona per la seva aparició als ‘Papers de Pandora’ tirarà endavant. De fet, Guanyem Badalona -la tercera força municipal- ha afirmat que facilitarà la investidura de Rubén Guijarro (PSC), tot i que ha rebutjat formar part de l’executiu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.