Albiol es presentarà a les eleccions del 2023 si prospera la moció

L'alcalde de Badalona insisteix que no ha comès cap irregularitat i que no dimitirà

Xavier García Albiol
Xavier García Albiol

L’encara alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat que si el fan fora del càrrec amb la moció de censura, tornarà a presentar-se a les eleccions municipals del 2023. En declaracions als mitjans, Albiol ha insistit que no ha comès cap il·legalitat i que, per tant, no dimitirà.

“Un ha de dimitir quan comet una irregularitat. En el meu cas, el que va passar fa 16 anys, fa 16 anys era legal i avui continua sent legal. Ens veiem a les eleccions municipals del 2023”, ha afirmat amb contundència.

Malgrat el que assegura Albiol, si no canvia res, la moció de censura contra l’encara alcalde de Badalona per la seva aparició als ‘Papers de Pandora’ tirarà endavant. De fet, Guanyem Badalona -la tercera força municipal- ha afirmat que facilitarà la investidura de Rubén Guijarro (PSC), tot i que ha rebutjat formar part de l’executiu.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides