Collboni es marca com a fita l’ampliació de l’aeroport del Prat

El primer tinent d'alcaldia de Barcelona serà el candidat del PSC les pròximes eleccions municipals, el 2023

El primer tinent d'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i líder del grup socialista municipal, Jaume Collboni, ha assegurat que treballarà “perquè hi hagi una ampliació de l’aeroport d’aquí a cinc anys”. En una entrevista a El Periódico, Collboni s’ha mostrat partidari d’incrementar la connectivitat transcontinental de l’aeroport del Prat.

“L’ampliació suposaria estar connectat amb els centres del món on hi ha més inversió, coneixement, tecnologia, talent i turisme de qualitat. Ciutats d’Àsia, dels EUA, de l’Amèrica Llatina. Quan algú pren la decisió de viatjar o localitzar una empresa, el que valora és si una ciutat està connectada amb els llocs clau del planeta”, ha assegurat.

Collboni ha advertit, però, que “això no significa, com s’ha dit falsament, 20 milions de turistes més”. “Ser un node de connexió no significa ser destinació”, ha remarcat, afirmant que “ningú planteja un model desenvolupista o contaminant”. El líder del PSC a l’Ajuntament ha admès que cal “diversificar” l’activitat turística, i ha assegurat que el Govern municipal “vol bons turistes, els que respecten la destinació”. “Per això era important l’ampliació de l’aeroport. Perquè el turisme de vols transcontinentals és menys, però de molta més qualitat, el d’Àsia i els EUA”, ha afegit.

Respecte a les eleccions municipals del 2023, Collboni ha confirmat que serà el candidat del PSC, i s’ha mostrat convençut que guanyarà. “Seré un dels candidats amb més preparació, coneixement i solidesa per presentar una alternativa de govern. Surto a guanyar”, ha assegurat.

(Visited 103 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari