Compliment dels serveis mínims el cinquè dia de vaga a Renfe

El sindicat SEMAF i el Sindicat Ferroviari han convocat aturades parcials de 7 a 9 del matí, de 12 a 16 h i de 18 a 22 h

Andana de les Rodalies de Renfe

La cinquena jornada de la vaga convocada pels maquinistes de Renfe ha començat respectant el compliment dels serveis mínims establerts a diferència dels dies anteriors, en els quals s’han arribat a cancel·lar més de 1.000 trens. Aquest matí, segons la companyia, els combois han circulat amb normalitat.

Les aturades convocades per aquest dijous són parcials, i es divideixen en tres franges: de 7 a 9 h, de 12 a 16 h i de 18 a 22 h. La del matí ha estat convocada pel Sindicat Ferroviari -minoritari entre els maquinistes- mentre que la de la tarda l’ha convocat el sindicat SEMAF -el majoritari-. En les aturades de la nit participaran ambdós sindicats.

Durant les franges esmentades, els serveis mínims previstos són del 85% a Rodalies, i del 72% en els trens d’alta velocitat i de llarga distància. La vaga seguirà també demà divendres 8 i durant el pont del Pilar, els dies 11 i 12 d’octubre, amb aturades totals, concretament de 0:00 h a 23:59 h.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides