Laura Borràs presenta candidatura pel Consell per la República

La presidenta del Parlament defensa les "institucions que estiguin fora de l'abast de l'Estat espanyol"

La presidenta del Parlament, Laura Borràs

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, s’ha presentat com a candidata per formar part de l’Assemblea de Representants del Consell per la República (CxRep), l’entitat que presideix Carles Puigdemont i que escollirà els seus representants a través d’una votació entre el pròxim 29 i 31 d’octubre.

Borràs ha afirmat a Twitter que “ens calen institucions fortes, institucions republicanes, institucions que estiguin fora de l’abast de l’Estat espanyol que ens persegueix judicialment dins i fora de les seves fronteres”, i ha encoratjat “tothom que encara no sigui membre” del CxRep a unir-se.

“Presento la meva candidatura, dono força al Consell per la República. Junts aconseguirem la independència”, ha conclòs Borràs. L’Assemblea de Representants estarà formada per 121 escons, dels quals 81 seran per a candidatures de la ciutadania i 40 per a càrrecs electes -regidors, diputats, eurodiputats i senadors-. Un cop es constitueixi, s’escollirà el president de l’Assemblea i el del Consell (actualment, Puigdemont).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides