Qui va dissenyar la samarreta amb una urna que va portar Cristina Puig dissabte a ‘FAQS’?

Cristina Puig presenta'FAQS' el 2 d'octubre amb una samarreta amb una urna dibuixada

Jordi Calvís i Burgués. Aquest dissenyador gràfic i il·lustrador lleidatà és qui ha creat les il·lustracions de totes les samarretes que han utilitzat els presentadors del programa estrella de TV3, els dissabtes per la nit. Va ocupar el novè lloc de la candidatura de Lleida de la CUP a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015. És col·laborador habitual de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i ha dissenyat part del seu marxandatge i, fins i tot, del seu web. Són seus els dissenys de les campanyes de l’ANC de la Via Catalana i Ara és l’Hora.

Crea el seu propi marxandatge. Ven samarretes, bosses i tasses al portal vectorisme.jordicalvis.cat. L’antifeixisme i l’anarquisme són dos dels seus motius més freqüents, però també ha dedicat samarretes a Leo Messi o a promoure la crema de contenidors. A una d’aquestes samarretes l’ha batejat amb el nom de BCN Kawaii i la promociona amb la frase “Que la llum dels contenidors il·lumini la nostra esperança”.

El seu perfil de Twitter està presidit per una imatge dels dirigents independentistes que van ser empresonats pel Tribunal Suprem i dels que van fugir a l’estranger. Acompanya el seu nom d’un llaç groc, encara ara, i el passat divendres 1 d’octubre va penjar un missatge amb fotografies d’una tractorada favorable al referèndum organitzat ara fa quatre anys acompanyada d’aquest text: “Urnes, paperetes, tractors i unes ganes col·lectives de llibertat immenses. No va fer falta massa cosa més aquell dia per humiliar a l’estat putrefacte aquell a peu de poble”.

Cobra de Mediapro.

(Visited 1.160 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari