Quina excompanya de partit s’enganxa amb Jordi Turull i Miquel Buch?

Candini i, just al darrere, Turull
Candini i, just al darrere, Turull

Foto: @montsecandini

Montserrat Candini, l’alcaldessa de Calella, exsenadora de CiU i exdiputada de CiU i JxSí, ha dedicat un tuit enverinat a l’exconseller Jordi Turull, amb qui ha coincidit recentment després d’haver compartit molts anys a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i, per últim, al PDECat.

Candini ha explicat que ha donat la benvinguda a Turull a la Fira de Calella en un missatge publicat a Twitter aquest cap de setmana, on també ha expressat “tristor que no m’hagin informat com cal” de la presència de l’exconseller. “Ens hauria agradat que signés el llibre d’honor de la corporació”, ha afegit.

A diferència de Turull, que va fer el salt a Junts per Catalunya, Candini va romandre al PDECat, una formació ara extraparlamentària de la qual és secretària de relacions institucionals.

L’alcaldessa de Calella ha rematat el missatge manifestant-se “contenta de formar part d’un partit com el PDECat, que va assumir econòmicament tota la seva defensa“, en referència al judici per l’organització de l’1-O, del qual l’exconseller de la Presidència va sortir amb una condemna de dotze anys de presó per sedició i malversació.

“Cal? En fi…”, ha respost Turull al tuit de Candini, la qual ha replicat emulant-lo: “Efectivament et mereixies signar el llibre d’honor. En fi!!“.

L’exdiputada i alcaldessa de Calella, que ha rebut retrets per haver afirmat que el PDECat va assumir aquella despesa, ho ha reiterat quan el també exconseller Miquel Buch, un altre excompany seu a CDC que va passar a JxCat, ha difós una notícia que afirma que el PDECat “traspassa” a JxCat la “factura” de les defenses.

“Ja sé que esteu molt organitzats a nivell de xarxes socials, però no ens emmudireu dient falsedats. Ja podeu seguir donant indicacions que m’insultin“, ha etzibat Candini a Buch.

Turull, per la seva part, no ha afegit res més sobre la qüestió públicament i, això sí, ha dedicat un agraïment als seus companys de JxCat de Calella i elogis a la fira de la localitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides