Dispositiu especial anti-botellots per la Mercè

La Guàrdia Urbana de Barcelona hi destinarà 1.005 agents, un 30% més que els altres caps de setmana

Efectius de la Guàrdia Urbana
Efectius de la Guàrdia Urbana

Un miler d’agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona vetllaran per la seguretat durant les festes de la Mercè, precedides enguany de diversos incidents violents contra efectius policials arreu de Catalunya durant les seves intervencions en festes municipals i botellots.

El dispositiu, que la Urbana coordinarà amb els Mossos d’Esquadra, comptarà amb 1.005 agents, dels quals 467 treballaran de nit, una franja que ha estat especialment reforçada. Barcelona, per tant, sumarà un 30% més d’efectius de seguretat pública que un cap de setmana habitual.

D’altra banda, l’Ajuntament controlarà els accessos a 22 escenaris d’activitats diürnes i nocturnes,i en particular blindarà 13 d’aquests, entre els quals la plaça de Sant Jaume, el parc de la Ciutadella i l’Estadi Olímpic, on es preveu que es poden formar aglomeracions.

L’Ajuntament de la capital catalana, així mateix, també ha anunciat que reforçarà el servei de neteja d’espais públics destinant-hi 693persones i 70 vehicles de servei amb 165 operaris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides