La UAB xifra en 50.000 euros els desperfectes causats pel macrobotellot

Els danys s'han registrat en diverses zones del campus i afecten tant el mobiliari urbà com els edificis del centre

La piscina de la Vila Universitària de la UAB

Foto: Universitat Autònoma de Barcelona

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha xifrat en 50.000 euros el valor dels desperfectes i danys materials causats pel macrobotellot d’aquest darrer cap de setmana al campus. La majoria de les despeses provenen dels actes vandàlics, segons ha assenyalat el centre a l’ACN, i també hi ha una part derivada del reforç en els serveis de neteja i de seguretat.

Concretament, la universitat ha registrat desperfectes en el mobiliari urbà, en les infraestructures del campus i en senyals de trànsit. Uns danys que, segons han explicat fonts del centre al mitjà citat, es localitzen en diverses zones del campus pel fet que la festa no va concentrar-se únicament en un punt.

Per la seva banda, els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) van anunciar que, en els seus combois i instal·lacions, han patit desperfectes per valor de 4.000 euros.

(Visited 181 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari