Betevé convoca una vaga parcial durant la Mercè

El Comitè d'Empresa demana la readmissió dels 9 professionals acomiadats

Edifici de Betevé

Foto: Betevé

El Comitè d’Empresa de Betevé ha convocat una vaga parcial per als propers 23, 24 i 25 i 29 de setembre coincidint amb les festes de la Mercè de Barcelona i amb el plenari municipal de l’Ajuntament.

Durant els horaris de vaga previstos s’han pactat serveis mínims, però, tal com ha anunciat Betevé, la cobertura de les celebracions de la Mercè es veurà afectada. Concretament, el dijous 23 de setembre hi haurà aturades des de les sis de la tarda fins a la una de la matinada, però a les 19 hores retransmetran en directe el pregó de la festa.

El divendres 24 i el dissabte 25 faran el mateix horari de vaga -de les 18:00 a la 01:00 de la matinada- amb l’excepció que s’emetrà l’informatiu ‘btv notícies vespre’ durant un quart d’hora, de 19:30 a 19:45 el divendres i de 20:00 a 20:15 el dissabte.

El dimecres 29 de setembre, el mitjà ha anunciat que cobrirà el plenari municipal i que faran l’informatiu ‘btv notícies migdia’ de 14:00 a 14:15 hores. L’aturada, però, serà des de les deu del matí fins a les quatre de la tarda.

La vaga s’ha convocat amb motiu de l’acomiadament de nou professionals de Betevé el passat mes de juliol, després que la direcció anunciés un pla d’ajustaments amb l’objectiu, segons el mitjà, “de reduir la massa salarial abans d’acabar l’any”. El Comitè d’Empresa demana la readmissió dels treballadors acomiadats i exigeix a l’Ajuntament de Barcelona que “s’impliqui com a responsable màxim sobre la gestió del mitjà públic”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.