El conseller de Salut fa ombra al president Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, sap que entre els consellers de Junts per Catalunya (JxCat) al Govern no hi ha grans lideratges. Ni Carles Puigdemont ni Laura Borràs en formen part, per qüestions evidents. Però a més, el vicepresident Jordi Puigneró no arrossega masses ni dins de JxCat ni entre l’independentisme.

En canvi, sap que el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, desperta simpaties entre els catalans i això podria fer créixer el seu lideratge. És per això que des de Presidència intenten frenar aquest “simbolisme” que asseguren que detecten al voltant de la seva figura, i per això Aragonès lidera, al costat del conseller, tots els actes importants del departament i també per això el president apareix molt lligat a les polítiques de Salut, fins i tot fent el discurs de la Diada des de l’antic Hospital de Sant Pau.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides