La CUP ja esmola els ganivets

L’estabilitat parlamentària del Govern està en qüestió. Des de Presidència de la Generalitat juren i perjuren que la majoria independentista de la investidura de Pere Aragonès és estable i que confien que la CUP no fallarà a l’hora de negociar i votar lleis i pressupostos.

Però, com sol passar quan tot recau sobre la CUP, els anticapitalistes saben que tenen una oportunitat per rascar, pressionar, fer canviar plantejaments i treure’n profit, i ja amenacen de trencar amb el Govern abans del que estava previst si la tardor es planteja tal com es preveu. No és nou, però a la CUP tenen clar que faran valer els seus diputats, i ja esmolen els ganivets per, si cal, tallar caps.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides