La CUP ja esmola els ganivets

L’estabilitat parlamentària del Govern està en qüestió. Des de Presidència de la Generalitat juren i perjuren que la majoria independentista de la investidura de Pere Aragonès és estable i que confien que la CUP no fallarà a l’hora de negociar i votar lleis i pressupostos.

Però, com sol passar quan tot recau sobre la CUP, els anticapitalistes saben que tenen una oportunitat per rascar, pressionar, fer canviar plantejaments i treure’n profit, i ja amenacen de trencar amb el Govern abans del que estava previst si la tardor es planteja tal com es preveu. No és nou, però a la CUP tenen clar que faran valer els seus diputats, i ja esmolen els ganivets per, si cal, tallar caps.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.