Les entitats contràries a l’ampliació de l’aeroport programen protestes

Entitats veïnals, socials i ecologistes rebutgen el projecte i convoquen marxes el 19 de setembre

Diferents marxes d’arreu del país confluiran el pròxim diumenge 19 de setembre a les 12 del migdia al carrer Tarragona de Barcelona. La plataforma Zero Port i la Xarxa per la Justícia Climàtica han convocat una protesta “massiva” contra l’ampliació de l’aeroport del Prat sota el lema “en lluita pel clima, la salut i la vida”.

La protesta exigirà l’aturada definitiva del creixement de les instal·lacions aeroportuàries de Catalunya i agruparà 300 organitzacions i moviments socials d’arreu del país.

Les entitats convocants consideren “lamentable i incoherent” l’acord d’ampliació de l’aeroport. Critiquen que la Generalitat digués que condicionava el projecte a la protecció de l’espai natural de La Ricarda i ara, en canvi, s’hagi arribat a un acord amb l’Estat sense concretar com afectarà l’espai.

Aquesta serà la segona manifestació que es farà contra l’ampliació de l’aeroport. La primera va tenir lloc al juny al Prat i hi van participar 400 persones.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.