Pedro Sánchez estudia ajornar la taula de diàleg a finals d’octubre

El president espanyol encara no ha aclarit si presidirà o no la trobada entre els dos governs

Queden pocs dies per la taula de diàleg entre el govern català i l’espanyol, prevista per la setmana del 13 de setembre. Però segons ha publicat La Razón aquest diumenge, Pedro Sánchez vol intentar posposar-la fins a finals d’octubre, després del congrés del PSOE.

De moment, Sánchez encara no ha aclarit si presidirà la trobada, tot i que aposta per anar-hi amb la mà estesa i posar sobre la taula la ja coneguda Agenda del retrobament. “Jo apostaré per l’agenda del retrobament, on hi ha un conjunt d’inversions i finançaments que crec que són d’interès per Catalunya i per tot el país per aprofitar aquesta etapa de recuperació i modernització”, indica el president.

Sánchez considera que Catalunya necessita un govern que s’aparti de l’independentisme i descarti el referèndum. De fet, demana a la Generalitat que centri tots els esforços en la sortida de la pandèmia i en la recuperació econòmica i social que aquesta comportarà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.