Pedro Sánchez estudia ajornar la taula de diàleg a finals d’octubre

El president espanyol encara no ha aclarit si presidirà o no la trobada entre els dos governs

Queden pocs dies per la taula de diàleg entre el govern català i l’espanyol, prevista per la setmana del 13 de setembre. Però segons ha publicat La Razón aquest diumenge, Pedro Sánchez vol intentar posposar-la fins a finals d’octubre, després del congrés del PSOE.

De moment, Sánchez encara no ha aclarit si presidirà la trobada, tot i que aposta per anar-hi amb la mà estesa i posar sobre la taula la ja coneguda Agenda del retrobament. “Jo apostaré per l’agenda del retrobament, on hi ha un conjunt d’inversions i finançaments que crec que són d’interès per Catalunya i per tot el país per aprofitar aquesta etapa de recuperació i modernització”, indica el president.

Sánchez considera que Catalunya necessita un govern que s’aparti de l’independentisme i descarti el referèndum. De fet, demana a la Generalitat que centri tots els esforços en la sortida de la pandèmia i en la recuperació econòmica i social que aquesta comportarà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides