Quin polític no ha fet vacances?

Albert Batlle
Albert Batlle

Albert Batlle és l’únic polític que enguany no ha fet vacances. El tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona ha estat al peu del canó durant tot el mes d’agost.

A diferència de la resta dels seus companys al consistori, i també de polítics d’altres administracions, que s’han pres uns dies de desconnexió, Batlle ha seguit a la seva feina. Malgrat que havia comunicat que ell aquest any també s’agafaria uns dies de descans, al final ha estat vigilant la seva àrea de responsabilitat.

Batlle ha hagut de fer front als botellots, sobretot al centre de Barcelona, així com de les festes al carrer als barris de Gràcia i Sants. En el cas del segon, Batlle no s’esperava una afluència tant gran de gent a les nits, a diferència de Gràcia. A més, molta gent ha anat a les platges per seguir la festa fins a la matinada, quan a partir de les quatre eren desallotjats per la Guàrdia Urbana.

La constant presència de Batlle ha molestat a part del seu equip, que també ha vist com havia de reduir els dies de descans que havien previst. A dins de l’Ajuntament es comenta que el problema rau en què el regidor no té vida privada.

Batlle es va incorporar a la llista municipal del PSC com a representant d’Units per Avançar, partit del que forma part de la direcció. Amb una llarga carrera política que va començar a les files socialistes, Batlle ja havia estat regidor quan Pasqual Maragall era l’alcalde i també va formar part de l’equip de Montserrat Tura a la Generalitat. Així mateix, va formar part de la Sindicatura de Greuges i també va ser director general de policia de la Generalitat amb Ramon Espadaler, líder d’Units, com a conseller d’Interior.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.