Valls deixa Barcelona “molt orgullós d’haver frenat l’independentisme”

Se'n torna a França però assegura que continuarà defensant una Barcelona "capital catalana, espanyola i europea"

Manuel Valls

Manuel Valls ha anunciat que deixa l’Ajuntament de Barcelona. Ho fa després de “servir” la ciutat durant dos anys i “orgullós d’haver frenat l’independentisme”, ha manifestat. De fet, gràcies als seus vots, Ada Colau va poder ser reelegida alcaldessa per davant del candidat d’ERC, Ernest Maragall, que havia guanyat les eleccions. “Com a ciutadà, seguiré defensant la Barcelona capital catalana, espanyola i europea”, ha dit Valls a través de Twitter.

Abans, Barcelona pel Canvi també ho ha anunciat a les xarxes socials: “Avui, superat l’equador del mandat, Manuel Valls ha formalitzat la renúncia al càrrec de regidor de l’Ajuntament de Barcelona, una decisió que ja havia anunciat fa uns mesos”. En aquest sentit, Óscar Benítez serà el seu substitut.

Feia mesos que Valls estava força desconnectat de la ciutat i s’havien repetit les informacions que apuntaven a la seva renúncia. De fet, repassant les xarxes socials del polític, queda palès el seu interès en la política francesa i la seva societat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides