Torra i Borràs contraris a la taula de diàleg de la Generalitat i la Moncloa

L'expresident creu que "no s'hauria de produir" i la presidenta del Parlament titlla la negociació de "simulacre"

En una conferència aquest dijous des de la Universitat Catalana d’Estiu a Prada del Conflent, l’expresident de la Generalitat, Quim Torra, i la presidenta del Parlament, Laura Borràs, han carregat contra la taula de diàleg.

Un mes abans de la reunió d’aquest espai entre Govern i la Moncloa, Torra afirma que la taula de diàleg “no s’hauria de produir” perquè no se sap “què s’hi va a negociar”, i que Catalunya “no està en condicions” de seure-hi i “oferir a l’Estat anys gratis”.

En la mateixa línia, Borràs ha apuntat que “caldran molt menys de dos anys per veure si la taula de diàleg té sentit”. Així, la presidenta del Parlament s’ha alineat amb les veus de Junts que sostenen que no cal esperar dos anys per constatar el “fracàs” de la taula, tot i que l’acord d’investidura així ho constata.

Torra i Borràs s’afegeixen així a altres destacats membres de Junts que des de bon principi s’han oposat a la negociació. S’han mostrat contraris a la taula de diàleg Carles Puigdemont, Elsa Artadi o Jordi Puigneró, com també ho han fet els últims dies Jordi Turull i Josep Rull i, en el marc de l’UCE, Joaquim Forn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides