Catalunya prorroga fins dimecres les restriccions per l’alt risc d’incendis

Interior manté la suspensió d'acampades i rutes de lleure juvenil i la restricció de treballs agrícoles

Les restriccions al medi natural davant l’elevat risc d’incendis es prorroguen fins a la mitjanit d’aquest dimecres. Es manté activada la fase d’alerta del pla especial d’emergències i també es prorroga la suspensió de les acampades i rutes de lleure juvenil, a més de les activitats esportives al medi natural.

Els casals de vacances, colònies i estades esportives hauran de continuar limitant les activitats a l’entorn immediat de les cases on es dorm.

Es mantenen restriccions d’accés als massissos de l’Albera, el Montgrí, el Montsant i el Parc Natural del Cap de Creus.

La pròrroga afecta ara un terç dels municipis afectats inicialment, quan va començar l’onada de calor. Són a les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà, el Gironès, el Priorat, Ribera d’Ebre, el Segrià i la Terra Alta. A la resta de país es recomana seguir les mateixes indicacions. S’ha passat de 333 municipis amb restriccions a 82.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides