Vilagrà acusa Junts de debilitar el Govern català a la taula de diàleg

La consellera de Presidència entén que les reticències dels seus socis de Govern no són les adequades

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha acusat Junts d’afeblir la posició del Govern a la taula de diàleg amb les seves reticències sobre la negociació amb el govern espanyol: “No és una actitud adequada”. “Plantejar que la taula de negociació no té sentit quan encara no hem sortit ni a jugar és com si estàs a punt de jugar un partit, estàs a l’autobús i ja dius que perdràs”, ha retret en una entrevista a Europa Press, després que en les últimes setmanes diversos dirigents de Junts hagin carregat contra la taula de diàleg i hagin demanat retallar el marge de dos anys que han donat a la negociació amb el govern espanyol.

Vilagrà ha defensat que l’acord de Govern entre ERC i Junts és molt clar i dona aquests dos anys per a apostar pel diàleg: “Està claríssim el full de ruta per als pròxims anys”, i per això ha exigit a la formació presidida per Carles Puigdemont complir l’acord dels socis de l’Executiu. També ha demanat afrontar la negociació amb tota la força per a obtenir el millor resultat possible.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides