Estabilitzat l’incendi de Montgrí, que ha cremat quasi 100 hectàrees

El foc va obligar a evacuar un grup de 135 nens que eren en una casa de colònies propera a la zona

L’incendi que des de dijous passat ha calcinat unes cent hectàrees de terreny forestal del massís del Montgrí, totes elles dins del parc natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter s’ha donat per estabilitzat després de més de 24 hores actiu. El fet que el vent, present durant tota la jornada, deixés de bufar va ser determinant. El foc va obligar a evacuar un grup de 135 nens que eren en una casa de colònies propera a la zona.

18 dotacions terrestres dels Bombers han remullat la matinada de dissabte el terreny cremat al massís del Montgrí. Continuaran fent-ho durant el dia per evitar que hi hagi revifades.

El risc d’incendi és molt alt a Catalunya pel pic extrem de calor que afecta sobretot les comarques d’interior. De moment, les darreres setmanes hi ha hagut incendis molt importants com el de Castellví de Rosanes, que va cremar prop de 200 hectàrees i va acabar amb un detingut. També el de Llançà, que va cremar 415 hectàrees i que previsiblement va ser provocat per una burilla de cigarret.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides