Les discoteques s’oposen a la idea de tancar a la 1 després de la pandèmia

El tinent d'alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ho proposa, i el gremi demana que rectifiqui o dimiteixi

Discoteca

Ramon Mas, secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona i Província, ha demanat a Albert Batlle, tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, que rectifiqui o dimiteixi després de les declaracions que el polític va fer ahir a RAC1.

Batlle aposta per tancar l’oci nocturn a la 1 de la matinada un cop s’acabi la pandèmia de la covid-19. “No té sentit que Barcelona tingui activitat fins a les 3 o les 4 de la matinada” ha dit.

Mas considera aquesta proposta “indignant i intolerable”. Remarca, a més que el tinent “no té potestat” per fer-ho. “No pot jugar amb les nostres llibertats empresarials ni amb les llibertats de les persones”, ha declarat.

Mas també recorda que Barcelona és un important punt turístic i que, per això “les declaracions estan fora de lloc” i són una “falta de respecte” en un moment complicat pel sector, que ha patit setze mesos d’aturada gairebé total. “Exigim una rectificació pública o amb el sector o que presenti la dimissió”, ha insistit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides