Les discoteques s’oposen a la idea de tancar a la 1 després de la pandèmia

El tinent d'alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ho proposa, i el gremi demana que rectifiqui o dimiteixi

Discoteca

Ramon Mas, secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona i Província, ha demanat a Albert Batlle, tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, que rectifiqui o dimiteixi després de les declaracions que el polític va fer ahir a RAC1.

Batlle aposta per tancar l’oci nocturn a la 1 de la matinada un cop s’acabi la pandèmia de la covid-19. “No té sentit que Barcelona tingui activitat fins a les 3 o les 4 de la matinada” ha dit.

Mas considera aquesta proposta “indignant i intolerable”. Remarca, a més que el tinent “no té potestat” per fer-ho. “No pot jugar amb les nostres llibertats empresarials ni amb les llibertats de les persones”, ha declarat.

Mas també recorda que Barcelona és un important punt turístic i que, per això “les declaracions estan fora de lloc” i són una “falta de respecte” en un moment complicat pel sector, que ha patit setze mesos d’aturada gairebé total. “Exigim una rectificació pública o amb el sector o que presenti la dimissió”, ha insistit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.