Interior traurà 300 mossos més al carrer per controlar el toc de queda

Es recupera el certificat d'autoresponsabilitat amb les mateixes excepcions que en l'anterior toc de queda

El conseller de l’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat que l’establiment del toc de queda suposarà augmentar els dispositius policials conjunts (policies locals i Mossos d’Esquadra) que es desplegaran pels punts més conflictius, especialment la ciutat de Barcelona i altres municipis del litoral català.

A més a més del dispositiu d’estiu que es va posar en marxa setmanes enrere quan es va tancar l’oci nocturn, Interior ampliarà amb 300 efectius el control de l’espai públic per fer complir el toc de queda. Això suposarà 113 dotacions més i unes 75.000 hores extres d’agents dels Mossos d’Esquadra.

“Aquestes dotacions es concentraran en llocs especialment més delicats, on hi ha més aglomeracions, pensem particularment en Barcelona i el litoral”, ha dit Elena.

El dispositiu especial serà per dijous, divendres i dissabte de 22 a 06.00 hores. Elena ha dit que els equips patrullaran per “informar” del toc de queda.

El conseller ha explicat que ja hi ha a la pàgina web del Departament d’Interior el certificat d’autoresponsabilitat amb «bàsicament les mateixes excepcions» que en l’anterior toc de queda.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.