Sánchez remodela el seu govern per impulsar la recuperació econòmica

El president té previst anunciar els canvis, que no afecten Podemos, en una compareixença des de la Moncloa

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, remodelarà aquest dissabte el seu gabinet de ministres, en el que suposa el primer gran canvi en l’executiu. Segons ha avançat la Cadena SER, el cap del govern espanyol acudirà aquest mateix matí a la Zarzuela per a explicar els relleus a l’executiu, i durant el dia farà públics els nous noms.

Segons la mateixa informació, la remodelació afectarà ministeris clau en l’organització interna del Consell de Ministres, però en canvi no es veurà afectada cap de les àrees que controlen ministres de Podem. Sánchez vol que el nou govern tingui més pes femení, amb figures municipals i joves.

La vicepresidenta tercera i membre de Podem, Yolanda Díaz, ja estaria al cas dels canvis que vol fer Sánchez. Fa setmanes que sona que Sánchez volia fer canvis al seu govern, i especialment entre els ministres proposats pel PSOE. Noms com el de Carmen Calvo, Margarita Robles o Fernando Grande-Marlaska han aparegut a les travesses per deixar l’executiu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.