Jordi Turull es posa a caminar

Després de sortir de la presó indultat, l'exconseller vol recórrer Catalunya amb la seva "Travessa per la Llibertat"

L’exconseller de la Presidència de la Generalitat, Jordi Turull, recentment indultat pel govern de Pedro Sánchez, ha començat aquest dissabte la seva “Travessa per la Llibertat”. La cridanera iniciativa consisteix en un viatge a peu que recorrerà tota Catalunya de nord a sud i d’est a oest, per trams. Ha engegat des de Portbou i acabarà a Arnes després de 14 dies.

L’invent, segons va explicar l’exconseller a través del seu compte de Twitter, és un agraïment “a tants per tant”, alhora que vol “refermar el compromís” amb la causa independentista.

Després de mostrar-se obert a rebre acompanyants, “qui hi vulgui participar, serà benvingut”, s’ha pogut veure que l’inici l’ha fet amb un grup d’unes 200 persones. “Caminar vol dir esforç i és també una manera de tirar endavant”, ha assenyalat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Jordi Turull es posa a caminar”

Deixa un comentari

Notícies més llegides