Ultimàtum d’un sindicat de policia a Ada Colau perquè esborri un grafiti

CSIF li dona 24 hores per retirar la pintada d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Barcelona en flames

Furgoneta de la Guàrdia Urbana cremada en les proteses per Hasél
Furgoneta de la Guàrdia Urbana cremada en les proteses per Hasél

El sindicat CSIF ha enviat una carta a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per reclamar que en un termini de 24 hores els serveis de neteja de l’ajuntament esborrin un grafiti amb un vehicle de la Guàrdia Urbana de Barcelona en flames. La pintada, que segons el sindicat va aparèixer fa vuit dies al passatge de la Canadenca de Sants, mostra un vehicle policial en flames, recordant el que va passar a la Rambla de Barcelona en els disturbis en defensa del raper Hasel.

“El contingut d’aquest grafiti atempta, clarament, contra la institució de la Guàrdia Urbana, denigra al cos, incita a l’odi, banalitza la violència, i es donen idees futures de com atemptar contra la Policia…”, lamenten en un comunicat. La pintada genera “un enorme malestar” entre la plantilla de la Guàrdia Urbana, segons el sindicat, que critica que en vuit dies no s’hagi retirat ni hi hagi hagut cap condemna per part de l’alcaldessa, Ada Colau; el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, o el cap del cos, Pedro Velázquez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.