Puigdemont demana no donar problemes a ERC

La rivalitat entre Esquerra Republicana i Junts x Cat –o tot l’entorn postconvergent derivat de l’atomització de l’espai de CiU– fa anys que dura. No és nova. Però el tomb electoral que van provocar els resultats de les eleccions del 14 de febrer a favor d’Esquerra augurava ja una reacció furibunda de JxCat. I així va ser.

Els dirigents i les cares més visibles del partit que lidera Carles Puigdemont li van complicar la vida a Pere Aragonès des del primer dia. Qualsevol cosa servia per intentar guanyar el relat i desprestigiar ERC, encara que els hagués passat al davant a les eleccions. Però un cop el Govern ja està fet i està funcionant, fonts de JxCat asseguren que Puigdemont vol signar una pau, com a mínim temporal. I per això ha demanat als seus no donar problemes a Esquerra i treballar lleialment amb Aragonès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides