L’Audiència Nacional jutjarà Boye pel cas de Sito Miñanco

La Sala Penal ha rebutjat els recursos i proves que va presentar l'advocat de Puigdemont

Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont
Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont

La Sala Penal de l’Audiència Nacional ha rebutjat tots els recursos y proves que ha presentat l’advocat Gonzalo Boyé per evitar ser jutjat pel presumpte delicte de blanqueig de capitals procedent del narcotràfic dins d’una organització criminal, en concurs amb un delicte continuat de falsificació de document oficial, en la causa oberta contra José Ramón Prado Bugallo, alies Sito Miñanco.

El narcotraficant gallec està processat per la seva presumpta participació en dues operacions per introduir a Espanya quasi quatre tones de cocaïna i per la creació d’un entramat criminal per a blanquejar els diners obtinguts de la droga.

Gonzalo Boye, que també és advocat de Carles Puigdemont i altres líders de l’independentisme català com és el cas de l’expresident de la Generalitat Quim Torra, ha estat processat per la seva presumpta participació en una de les operacions de Miñanco. Boye hauria elaborat, amb altres advocats, documents i contractes falsos per recuperar 889.620 euros que la policia va incauta a l’aeroport de Barajas.

Ara, la Sala Penal de l’Audiència Nacional ha rebutjat el recurs de Boye i afirma que en aquesta fase processal no es valora la culpabilitat o la innocència del processat, sinó el fet de si hi ha indicis que justifiquin el seu estatus de processat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides