Geis contracta el ‘community manager’ de Puigdemont

Aleix Clarió, recol·locat a la Generalitat com a assessor de la consellera de Recerca i Universitats

Aleix Clarió
Aleix Clarió

El Departament de Recerca i Universitats, que encapçala la consellera Gemma Geis (JxCat), ha contractat Aleix Clarió, l’ex-community manager de l’expresident Carles Puigdemont, com a assessor de la consellera en comunicació digital, anuncia el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) aquest dilluns.

Clarió havia ocupat el mateix càrrec en el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública des del juny del 2018 fins al maig d’enguany, a les ordres de l’ara vicepresident Jordi Puigneró. Abans, havia treballat com a community manager per a Puigdemont tant a l’Ajuntament de Girona com a la Generalitat de Catalunya.

La seva arribada al sottogoverno es va produir uns mesos després de la investidura de Puigdemont, com a “assessor” presidencial en “gestió de xarxes socials”. En el seu compte de Twitter, de fet, encara es presenta com a “assessor del 130è president de la Generalitat de Catalunya (@KRLS) en xarxes socials”.

Durant la seva etapa a Girona, Clarió va rebre crítiques per haver-se desmarcat del to institucional i haver tirat per la via partidista sovint.

A partir d’ara, percebrà un sou de funcionari del grup A, nivell de destinació 27.1, amb una jornada i horari de dedicació especial, i un complement específic de 32.658 euros anuals. El seu salari, en definitiva, serà similar als més de 57.000 euros anuals que cobrava a Polítiques Digitals i Administració Pública.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Geis contracta el ‘community manager’ de Puigdemont”

Deixa un comentari

Notícies més llegides