Barcelona es planteja fer marxa enrere en l’obertura de l’oci nocturn

En la darrera setmana el nombre de contagis entre els joves s'ha duplicat

La gerent de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell
La gerent de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell

La gerent de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell

La gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell, ha advertit de la possibilitat de fer marxa enrere en la desescalada de l’oci nocturn a causa de l’augment de contagis entre els joves. En declaracions a RAC1, Borrell ha comentat que “és bo que es pugui obrir si es compleixen les mesures, però si no es compleixen, penso que s’hauria de replantejar”.

L’evolució de la pandèmia a Barcelona és un dels aspectes que més preocupa a l’Agència de Salut, sobretot després que durant la darrera setmana la xifra de nous contagis s’hagi duplicat. “Ho estem seguint amb preocupació perquè ha sigut de bojos”, ha reconegut Borrell, que ha admès que “la investigació de contactes ha sigut molt complexa, i és una llàstima que hagi passat en aquests moments, quan els instituts estan tancats”.

En aquest sentit, el secretari de l’associació d’oci nocturn Fecasarm, Joaquim Boadas, ha assenyalat que Carme Borrell “no té competències” per tirar enrere la reobertura de les discoteques. Tot i això, ha reconegut que “és molt difícil” que es compleixin les mesures establertes per la Generalitat, com la distància d’un metre i mig, i ha proposat l’obligació d’un test de covid negatiu per poder accedir als locals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides