Quins ‘amics’ de JxCat diuen que estan formant un exèrcit revolucionari?

Laura Borràs, amb els Escamots Catalans Motards
Laura Borràs, amb els Escamots Catalans Motards

Els Escamots Catalans Motards, un grupuscle independentista de la línia dura que destaca per la seva agressivitat verbal, ha publicat a Twitter que “estem formant un autèntic exèrcit revolucionari amb batallons anomenats #Urquinaona #MeridianaResisteix #RosaDeFoc #TerritoriEscamots #LaForja #Arran #josocCDR #GraciaAntifa #PobleLliure #LaietanaPower“. “Més a prop de les mobilitzacions massives, la lluita torna al #carrer”, ha anunciat.

Aquest col·lectiu, els membres del qual asseguren que van sagnar l’1-O, es va mobilitzar contra la reelecció com a alcaldessa de Barcelona d’Ada Colau, a la qual va dedicar diversos insults, i s’ha mostrat proper a Junts per Catalunya en més d’una ocasió. Sense anar més lluny, un altre dels seus darrers tuits elogia unes declaracions de Jordi Turull, expressant que “aquest sí que té ous”.

De manera destacada, alguns dels seus membres van participar en un dinar groc organitzat a Amer, la localitat natal de Carles Puigdemont, on van ser homenatjats Xavier Trias i Gonzalo Boye. Entre els convidats també hi havia l’actual presidenta del Parlament, Laura Borràs, que s’ha fet fotos amb aquests motards independentistes més d’un cop, el mateix que l’expresident Quim Torra i que el diputat de JxCat i advocat de Puigdemont Jaume Alonso-Cuevillas, que fins i tot s’ha posat una samarreta d’aquest col·lectiu.

Els Escamots Catalans Motards, en un altre tuit recent, diuen sobre els cossos policials espanyols que “quan això s’acabi, hauríem de pensar si els hem o no d’indultar… Jo sóc més de portar-los al TEDH un per un, fer un Núremberg però a la Catalana”. “Concòrdia diuen… seran FDLGP”, hi afegeixen amb una abreviatura de l’expressió “fills de la gran puta”.

En el seu lloc web, expressen que “no donem suport a cap activitat violenta, perquè creiem que la línia de treball en la que ens movem és la bona per guanyar la batalla”, però afegeixen que “arribat el moment, farem el que calgui i sigui necessari per defensar la implantació de la República”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides