La trobada de Sánchez i Aragonès serà dimarts vinent a la Moncloa

La reunió ha de fixar la convocatòria de la taula de diàleg i refer tota la relació institucional entre tots dos governs

La reunió de Pere Aragonès i Pedro Sánchez ja té data. Serà dimarts que ve a les cinc de la tarda al Palau de la Moncloa. El compromís era fer-la abans de final de mes i així ho faran. Una trobada que ha de fixar la convocatòria de la taula de diàleg i refer tota la relació institucional entre tots dos governs al màxim nivell.

Dimarts que ve també és el dia que està previst que el Tribunal de Comptes comuniqui la quantitat que reclama a una quarantena de càrrecs de la Generalitat pel finançament de l’1 d’octubre. Des de Lledoners, el president Aragonès ha avisat que els indults s’han de convertir en energia per buscar una sortida política al conflicte.

En altres ocasions Aragonès també ha dit que vol parlar amb Sánchez sobre els fons europeus de recuperació econòmica i la sortida de la pandèmia. El govern espanyol apunta que la reunió amb Aragonès és “un intercanvi necessari sobre les principals necessitats i aspiracions dels ciutadans”.

Deu dies després de trobar-se amb Aragonès, el 9 de juliol, Sánchez rebrà també Isabel Díaz Ayuso, que avui ha tornat a acusar el president espanyol d’humiliar tots els espanyols amb els indults.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.