La patata calenta de l’aeroport

L’ampliació de l’aeroport del Prat és un dels temes que apunten que serà dels més delicats que haurà d’afrontar el Govern de Pere Aragonès. El projecte genera nombroses reticències entre els que defensen la protecció dels espais naturals del delta del Llobregat.

A més, al mateix Consell Executiu hi ha asseguts consellers amb opinions i competències enfrontades respecte al que suposaria l’ampliació de l’aeroport. I això està fent que des de la Presidència s’intenti disfressar la decisió que s’acabi prenent de solució “conjunta”, implicant-hi agents socials i institucionals. Tota una patata calenta que sembla que Pere Aragonès no es vol menjar sol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.