Pedro Sánchez entén que Catalunya necessita “diàleg, acord i pacte”

El president avisa al Cercle d'Economia de Barcelona que "la discòrdia partidista i territorial suposa un llast econòmic"

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha llançat un clar missatge de conciliació i retrobament amb Catalunya en la clausura del Cercle Econòmic de Barcelona, on ha vinculat en tot moment el creixement de l’economia amb l’estabilitat política i la fi de la tensió territorial.

El president Sánchez diu que Espanya i Catalunya necessiten, sobretot, estabilitat, “perquè no podem permetre’ns desacords estèrils i hem de treballar tots junts”, afirma.

El president del govern espanyol insisteix que són moltes més les coses que uneixen Espanya i Catalunya que les que les separen, “i podem tenir dos models diferenciats, però no enfrontats. I hem de retrobar-nos i tornar al punt en què deixem d’escoltar”, diu.

Per tot això, Sánchez ha advocat “pel diàleg, l’acord i el pacte”, i ha dit que Catalunya i Espanya ho necessiten. I va afegir: “La discòrdia econòmica i territorial suposen un llast econòmic”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides