Sánchez defensarà els indults en un gran acte al Liceu el pròxim dilluns

El president espanyol farà una conferència a Barcelona davant uns 300 convidats de la societat civil

Pedro Sánchez defensarà els indults i la seva aposta pel retrobament amb Catalunya en un gran acte dilluns vinent al migdia a Barcelona. El president espanyol farà una conferència al Liceu davant d’uns 300 convidats, representants de la societat civil.

Fonts de la Moncloa apunten que serà un acte important que incidirà en “l’agenda per al retrobament”. De fet, el títol de la conferència seria “Retrobament: un projecte de futur per a tot Espanya”.

Abans d’això, Sánchez també serà a Barcelona aquest divendres, en la cloenda de les jornades del Cercle d’Economia, on el govern espanyol ha rebut el suport als indults de gran part de l’empresariat català. Tot apunta que els indults s’aprovaran al Consell de Ministres del 22 o del 29 de juny.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides