Cap mort per covid-19 notificat a Catalunya en 24 hores

Es mantenen la xifra de pacients crítics, el risc de rebrot i la velocitat de propagació

Punt de vacunació a Blanes
Punt de vacunació a Blanes

El darrer balanç del Departament de Salut sobre la pandèmia, difós aquest dilluns, no reflecteix cap mort més per covid-19 durant les darreres 24 hores a Catalunya, una dada que no s’havia registrat des del 5 de juliol del 2020, segons les xifres oficials. El total de defuncions associades amb la malaltia del coronavirus es manté, així doncs, en 22.171.

També es mantenen sense canvis la xifra de pacients en unitats de cures intensives (UCI), 256, i el risc de rebrot, que segueix sent de 104. La velocitat de propagació (Rt) ha experimentat un mínin increment, de 0,94 a 0,95, i la incidència acumulada a catorze dies baixa de 110,41 a 109,68.

En canvi, hi ha 25 pacients més hospitalitzats que 24 hores abans, 757 en total, i la xifra acumulada de casos positius és 627.821, després d’un darrer increment diari de 407.

A Catalunya, 2.862.703 persones han rebut la primera dosi d’una vacuna contra la covid-19 i 1.362.852, també la segona. S’ha administrat la pauta completa a 1.459.046 persones, sumant les que han rebut dues dosis amb les que han estat immunitzades amb Janssen, la vacuna de la qual és d’una sola dosi.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.