Borràs planta l’exèrcit espanyol

La presidenta del Parlament rebutja assistir al dia de les forces armades i reclama que retornin el quarter del Bruc

La polèmica està servida, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha rebutjat assistir a l’acte de celebració del Dia de les Forces Armades que es fa aquest dissabte a la caserna del Bruc de Barcelona. Borràs ha enviat una carta a l’inspector general de l’exèrcit espanyol, Fernando Aznar Ladrón de Guevara, a on explica amb contundència el perquè de la seva negativa.

En la carta, Borràs argumenta que el discurs que el rei Felip VI va fer el 3 d’octubre del 2017 com a cap de les forces armades va situar aquesta institució en contra de Catalunya: “No només no va complir la seva funció d’arbitrar al conflicte, sinó que va aplaudir i, fins i tot, va esperonar la repressió contra els ciutadans”.

La presidenta del Parlament també aprofita el text per reclamar a l’exèrcit que abandoni el quarter del Bruc i cedeixi aquest espai als ciutadans de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Borràs planta l’exèrcit espanyol”

Deixa un comentari

Notícies més llegides