Què passa a Ferrocarrils de la Generalitat?

La inquietud que des de ja fa mesos es viu a les oficines centrals de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) no ha fet més que consolidar-se després del reforç de l’àrea d’ètica i de transparència d’aquesta empresa pública, que presideix Ricard Font. La nova compliance, en una estratègia de la direcció per millorar aquesta sensació de control i de seguretat legal interna, ha resultat ser una antiga companya de carrera del president, Ricard Font, amb qui l’ha unit històricament una molt bona relació.

El fitxatge ha propagat una sensació contrària a la que, normalment, provocaria l’aterratge d’un professional per a aquest departament, responsable de garantir les bones pràctiques reguladores del govern de la primera institució catalana del transport públic.

L’amistat confirmada entre el president Ricard Font i la persona que ha de custodiar i acreditar la correcta aplicació del codi ètic de l’alta direcció i, en conjunt, fiscalitzar a l’àmplia cúpula executiva de FGC ha concentrat crítiques i recels entorn de la figura del president. Molt més quan els precedents apunten a un excés del seu protagonisme i exhibició mediàtica, en part gràcies a actes i iniciatives promogudes i finançades per l’empresa pública. S’ha estès entre la plantilla laboral i els quadres de direcció la sensació que aquest gir, en principi orientat a protegir les seves actuacions i reforçar la imatge del president, no li servirà per a mantenir-se en el lloc amb el pròxim govern.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

2 comentaris a “Què passa a Ferrocarrils de la Generalitat?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides