La CUP arrufa el nas davant la idea que Giró sigui conseller d’Economia

Els "inquieta força" perquè "ve d'on ve" i té "la trajectòria que té" l'exdirector general de la Fundació La Caixa

La idea que l’empresari i exdirector general de la Fundació La Caixa, Jaume Giró, sigui nomenat nou conseller d’Economia “inquieta força” la CUP, soci extern i necessari de la coalició que governarà Catalunya, ERC i Junts.

Una inquietud reconeguda pel diputat i secretari de la Mesa Pau Juvillà en una entrevista al Més324: “Vam dir que no ens posaríem en el nom dels consellers perquè el que volem és que s’apliquin programes polítics”. “Però és evident que un conseller que ve d’on ve amb la trajectòria que té ens inquieta força”, ha revelat. “Si el nostre pacte contempla una transformació social i econòmica cap a l’esquerra, un conseller amb aquesta trajectòria ens preocupa”, ha afegit.

La CUP ha advertit en tot moment als republicans que si no s’aplica l’acord, que sempre han qualificat de “mínims”, des del minut zero de la legislatura, no sostindrà el Govern ni la majoria independentista de 74 escons. En aquest sentit ha advertit que tot i que l’acord entre ERC i Junts no exclou cap punt pactat per la CUP i republicans, tampoc els recull tots, com ara la creació d’una energètica pública.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides