Quina alt càrrec catalana diu que l’han convidat a un ‘akelarre’?

Aurora Madaula, al Parlament
Aurora Madaula, al Parlament

La dirigent de Junts i secretària segona del Parlament, Aurora Madaula, s’ha fet ressò a Twitter aquest dimecres d’una invitació que ha rebut de l’exèrcit espanyol, que no sembla gaire disposada a acceptar.

Fernando Aznar Ladrón de Guevara, l’inspector general de l’Exèrcit de Terra d’Espanya, li ha fet arribar una invitació per assistir a l’acte commemoratiu del Dia de les Forces Armades que té lloc al quarter del Bruc el pròxim 29 de maig.

“Ja corro a pensar quin vestit em posaré per anar a l’akelarre aquest”, ha piulat afegint l’etiqueta #ForaLesForcesdOcupació sobre una invitació que, en canvi, trasllada a Madaula “el testimoni de la seva consideració més distingida” i especifica que la indumentària d’etiqueta de “senyora” és el vestit curt o el vestit amb jaqueta.

L’exèrcit espanyol convida habitualment tant els membres del govern de la Generalitat com les autoritats del Parlament de Catalunya a actes com aquest. Madaula va substituir el passat 29 d’abril Jaume Alonso-Cuevillas a la Mesa del Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides