Els taxistes tornen a manifestar-se pels carrers de Barcelona

Reclamen més controls dels cotxes de lloguer amb conductor i demanen una app pública "de mà alçada"

Mobilització de taxistes de Barcelona
Mobilització de taxistes de Barcelona

Els taxistes de Barcelona han tornat a manifestar-se pels carrers de la ciutat, amb una marxa lenta que ha sortit de la plaça de la Reina Maria Cristina, al costat de la plaça d’Espanya, després han deixat els cotxes a la Via Laietana per acabar anant a peu fins a la plaça de Sant Jaume on han anat a reunir-se amb responsables de l’ajuntament.

El sector del taxi reclama, de nou, que les autoritats municipals facin un control més exhaustiu, amb més inspeccions i més sancions, dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC). Els taxistes denuncien que els professionals de VTC “desafien a les diferents policies i administracions” incomplint amb la precontractació del servei, els descansos obligatoris, la circulació sense servei contractat, l’estacionament a la via pública, el full de ruta obligatori o la normativa de la ITV.

La protesta dels taxistes, que ha provocat problema de trànsit al centre de la capital catalana, també reclamat la creació d’una app pública “de mà alçada”, la qual qualifiquen d'”extremadament urgent” en considerar que als ciutadans els cal “una eina pública de petició de taxi digital competitiva”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides