Els ingressats per covid a Catalunya baixen dels 1.000

També cau el nombre de defuncions que en les darreres hores han estat quatre

Prova de coronavirus

Les dades hospitalàries de la covid-19 a Catalunya estan en retrocés i ja se situen al voltant de les que hi havia ara fa set mesos. Així, el Departament de Salut ha informat que a Catalunya els ingressats per covid estan per sota dels 1.000, en concret 999, el que representa 69 persones menys ingressades que ahir.

Salut també ha indicat que han baixat el nombre d’ingressats en les Unitats de Cures Intensives (UCI) per coronavirus. Les dades diuen avui hi ha 364 malalts a les UCI per covid, mentre que ahir aquests malalts sumaven 390. Pel que fa a les defuncions, en les darreres hores se n’han comptabilitzat quatre.

Salut apunta a la vacunació dels majors de 50 anys com un dels elements fonamentals per al descens de les dades de la covid a Catalunya en els darrers dies. De fet, tots els indicadors de la malaltia estan en descens des de l’inici de la vacunació massiva de la ciutadania.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides