Nogueras i Rufián exhibeixen al Congrés la discòrdia de Junts i ERC

La primera insta ERC a aclarir si prioritza "pactar engrunes amb Moncloa" i el segon diu que no són "la criada de ningú"

Rufián amb Nogueras

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha dit a ERC que el seu partit segueix disposat a negociar la formació de Govern. “Nosaltres no ens aixequem de la taula, seguim asseguts. Està en mans d’ERC si pactar amb la Moncloa per les engrunes val més la pena que tot el que hem construït fins avui”, ha dit Nogueras aquest dimarts en roda de premsa a la cambra baixa.

La portaveu de Junts ha demanat als republicans que siguin “sincers”, deixin de “posar excuses” i expliquin “el motiu real” pel qual s’han aixecat de la negociació. Nogueras ha afirmat que un Govern “fort, independentista i estable és possible amb JxCat” i que estaven a “pocs dies de l’acord”. “Estava gairebé acabat”, ha assegurat.

D’altra banda, el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha rebatut aquest dimarts les crítiques de Junts per la deriva de les negociacions d’investidura i ha recordat que “els resultats electorals són els que són” i “ERC no és la criada de ningú, ni se la domestica ni se la tutela”.

Rufián ha afirmat que “no sap” on està el problema amb JxCat que fa fracassar les negociacions, i ha advertit que “una repetició d’eleccions seria tremendament nociva i bastant irresponsable”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.