ERC reconeix “impotència” en la negociació amb Junts

La portaveu Marta Vilalta diu que "ho hem intentat tot" i que una part de Junts vol noves eleccions

Marta Vilalta
Marta Vilalta

ERC ha reconegut una sensació d'”impotència” perquè la negociació amb Junts encara no ha donat com a resultat un acord d’investidura i de govern. La diputada i portaveu republicana Marta Vilalta creu que “una part de Junts vol eleccions”, un escenari que considera “una irresponsabilitat”.

Vilalta ha desitjat que els pròxims contactes els permetin avançar en la línia de la setmana passada “perquè, si no, és aquesta sensació d’impotència perquè ho hem intentat tot: fer propostes, contrapropostes, atendre’s a la metodologia negociadora, obrir noves carpetes que ens permetin generar més confiances… Ho hem intentat tot”.

La dirigent republicana ha fet aquestes declaracions al programa Cafè d’idees, de La 2, on ha afegit que “no podem allargar més aquesta situació perquè és que no s’entén. Creiem que la gent no ens enten. No saben què estem fent, i és aquest punt d’impotència i d’empatia màxima amb la ciutadania” perquè “és innecessari tantíssim temps” per formar un nou executiu que, segons assegura, “hauríem pogut formar ja fa una setmana”.

Vilalta, que aquesta mateixa setmana havia afirmat que havien assolit un “punt d’inflexió” i que l’acord de govern era qüestió de dies i potser d’hores, ha dit que és “una sorpresa” que Junts vulgui consultar a la seva militància un futur acord. Per a la portaveu d’ERC, “en aquesta recta final qualsevol passa més és un risc afegit”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides