Els diputats de Vox reclamen que se’ls posin assessors per ajudar-los

Vox va irrompre el 14 de febrer passat al Parlament amb onze diputats. Una quantitat d’escons que ni els mateixos dirigents de l’extrema dreta s’esperaven. Això els ha donat un marge d’ingressos per al partit i per al grup parlamentari que ha provocat una allau de peticions dels diputats als dirigents de Vox.

I és que, segons afirmen fonts de la formació ultra, gran part dels diputats han reclamat que es contractin de manera immediata assessors que els facin la feina bruta. “Alguns es pensen que vindran a votar als plens i poc més, no tenen ganes de treballar, no esperaven ni ser diputats”, afirma un membre del grup parlamentari. De moment, tal com explica el mateix diputat, la formació està limitant la despesa, i fins que Madrid no autoritzi les contractacions, els ultradretans sembla que hauran de fer-s’ho tot solets i sense assessors.

El que sí que sembla, però, és que la visibilitat mediàtica la continuaran centrant en el seu cap de files, Ignacio Garriga, que ja té ben coberta la seva quota d’assessors i treballen amb ell des de fa temps. En un partit com Vox, el líder sempre està ben cobert.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Els diputats de Vox reclamen que se’ls posin assessors per ajudar-los”

Deixa un comentari

Notícies més llegides