Llista de polítics independentistes que són ‘tòxics’

Les negociacions entre Junts i Esquerra no estan anant gens bé. Però es van obrint noves carpetes de negociació sense acabar de tancar-ne altres. En aquesta dinàmica, acaben d’encetar la negociació d’una estructura de Govern i, tot i que encara no s’ha entrat de ple en els futurs càrrecs, uns dirigents de segona fila han preparat un llistat de polítics de JxCat i ERC que no haurien d’estar a l’executiu ni tenir cap responsabilitat per evitar enfrontaments públics, episodis de clar dissentiment i desacords insuportables. Es tracta d’un llistat de gent considerada tòxica per a l’entesa, aquells que, si participen en el Govern, provocaran que l’altre costat de l’executiu se senti atacat a totes hores. Potser acordar qui s’ha d’excloure els acabarà acostant a pactar els que sí que poden ser-hi.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.