Llista de polítics independentistes que són ‘tòxics’

Les negociacions entre Junts i Esquerra no estan anant gens bé. Però es van obrint noves carpetes de negociació sense acabar de tancar-ne altres. En aquesta dinàmica, acaben d’encetar la negociació d’una estructura de Govern i, tot i que encara no s’ha entrat de ple en els futurs càrrecs, uns dirigents de segona fila han preparat un llistat de polítics de JxCat i ERC que no haurien d’estar a l’executiu ni tenir cap responsabilitat per evitar enfrontaments públics, episodis de clar dissentiment i desacords insuportables. Es tracta d’un llistat de gent considerada tòxica per a l’entesa, aquells que, si participen en el Govern, provocaran que l’altre costat de l’executiu se senti atacat a totes hores. Potser acordar qui s’ha d’excloure els acabarà acostant a pactar els que sí que poden ser-hi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides