La ministra Maroto rep per carta una navalla ensangonada

El Ministeri de l'Interior obre una investigació i reforça la seguretat dels quatre polítics que acaben de rebre amenaces

Reyes Maroto
Reyes Maroto

Reyes Maroto, la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, ha rebut una navalla ensangonada dins d’un sobre, segons ha confirmat el Ministeri de l’Interior aquest dilluns, un fet que es produeix després que el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, i l’exministre i candidat d’Unidas Podemos a la presidència de la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias, fossin els destinataris de cartes amenaçants amb bales a dins.

Interior ha comunicat que ha obert una investigació segons els “procediment habitual” sobre l’amenaça rebuda per Maroto a la seu del ministeri, ubicada al passeig de la Castellana de Madrid, i fonts policials citades per El País han informat d’un reforç en les mesures d’escolta a la ministra, que ja s’havia aplicat sobre la seguretat dels altres càrrecs públics receptors d’amenaces.

El PSOE va anunciar que la titular d’Indústria, Comerç i Turisme serà la vicepresidenta econòmica de la Comunitat de Madrid si el candidat socialista, Ángel Gabilondo, guanya les eleccions el pròxim 4 de maig.

“Les amenaces i la violència mai faran callar la veu de la democràcia. La llibertat prevaldrà. Moltes gràcies per totes les mostres de suport en un dia que reforça la meva voluntat de treballar per un futur millor”, ha manifestat la ministra Maroto a Twitter.

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari