El personal de Nissan es mobilitzarà si no es concreten les propostes

Lamenten que els plans siguin confidencials pels treballadors i demanen a l'administració que "deixi les excuses"

Treballadors de Nissan davant l'ajuntament de Sant Cugat

Els principals sindicats de treballadors de Nissan -Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT), Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) i Confederació General del Treball (CGT)- han amenaçat amb noves mobilitzacions si la taula de reindustrialització no presenta “propostes concretes” en la pròxima reunió prevista pel 4 de maig.

En una roda de premsa telemàtica celebrada aquest dilluns, els secretaris generals han lamentat que els projectes que arriben a la mesa continuen sent “confidencials” i han demanat a l’administració que “deixi les excuses”.

“Si veiem que en la pròxima reunió no hi ha avenços, prendrem els carrers”, ha assegurat el secretari general de la CGT a Catalunya, Ermengol Gassiot.

Alhora, els sindicats han exigit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que lideri les negociacions en comptes de deixar-les en mans de “segons càrrecs”.

El secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco, ha mencionat que la mesa de reindustrialització té diversos projectes sobre la taula, tot i que els sindicats en desconeixen les especificitats. Durant la roda de premsa, ha citat propostes de dues empreses constructores –una de nord-americana i una altra asiàtica- que s’estan negociant sota acords de confidencialitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides