Josep Costa marxa ‘matant’

L’exvicepresident del Parlament Josep Costa va ser en la legislatura passada el flagell més visible i notable d’ERC. Des de JxCat, Costa va ser la veu més molesta per a una ERC que intentava frenar algunes iniciatives que considerava inapropiades i inútils per al procés, i sobretot les que tinguessin més costos personals i polítics.

Ara, però, quan ERC ha passat al davant de JxCat a les eleccions i aquesta formació encara mira de pair la bufetada enmig de la negociació d’un pròxim Govern, Josep Costa deixa la política carregant també contra els seus, denunciant el “partidisme” i avisant que si el preu de pactar amb ERC és “enterrar definitivament l’1-O” és millor repetir eleccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides